Rumová degustácia Urban Pub

Rumová degustácia v Srdcovke Urban Pub

Rok 2019 je definitívne minulosťou. Veríme, že ste si sviatky užili, načerpali energiu a absolvovali poctivú rozlúčku so starým rokom. Rok 2020 je tu a s ním prvá rumová degustácia, ktorá sa uskutoční 22.2.2020 od 18:30 v nových priestoroch prevádzky Srdcovka Urban Pub.

Pripravených bude tradične 6 vzoriek vynikajúcich rumov, z ktorých niečo možno poznáte a niečo určite spoznáte. Chuťové profily sa budú rôzniť, pretože budeme cestovať naprieč celým Karibikom. Pravdepodobne si odskočíme aj do inej časti sveta, aby sme porovnávali, aký vplyv má na rum prostredie v ktorom sa vyrába. Ak by ste si chceli prečítať zaujímavé články zo sveta rumov, prijmite naše pozvanie do sekcie rum blog.

Rumová degustácia v Bratislave.
Rumy, ktoré ochutnávame sa rôznia svojou farbou, vôňou aj chuťou.

Selekcia na rumovú ochutnávku:

Bacardi Reserva Ocho 8YO
Bacardi Gran Reserva Diez 10YO
Ron Barceló Imperial
Dos Maderas 5+3
Santa Teressa 1796
A.H. Riise Non Plus Ultra

Cena vstupenky na rumovú degustáciu je 29,90€ ktorá okrem degustačných vzoriek zahŕňa malé občerstvenie v podobe syrových tanierov a tekuté prekvapenie na úvod. Už tradične si budete môcť zmerať sily s kolegami z vedľajších stolov v súťažnom kvíze, ktorého víťaz si odnesie tekutú odmenu. Cena pre členov rumového klubu je 24,90€.

Vstupenku si môžete rezervovať prostredníctvom nášho formuláru nižšie. Na degustáciu si nezabudnite priniesť široký úsmev a dobrú náladu. Tešíme sa na vás 🙂

    Prevádzka Srdcovka Urban Pub je druhou prevádzkou franšízy českého pivovaru Gambrinus na Slovensku. Nachádza sa v obchodných priestoroch nového projektu Urban Residence v Novom Meste. Svojím zákazníkom ponúka rozmanitý jedálny lístok, ktorého súčasťou sú pivárske špeciality na ktoré sme v Bratislave zvyknutí. Majitelia chceli uspokojiť aj mlsné jazýčky, ktoré nedajú dopustiť na vynikajúcu pizzu. My vieme, prečo sa rumová degustácia bude konať v Urban Pub. Prídite to zistiť aj vy!