Rumová degustácia Koliba Expo

Rumová degustácia v Koliba Expo

S rumovými degustáciami u nás to nie je vždy iba o rumoch. Spolu s nami môžete spoznávať zaujímavé prevádzky naprieč Bratislavou. V hlavnom meste máme veľa pivničiek s úžasnou atmosférou, ktorá je ako stvorená na ochutnávku rumov. Najnovšie sa nám podarilo nájsť špeciálne miesto v romantickom prostredí nad Bratislavou.

Koliba expo salónik s lavicami a barom
Vlastný bar, nastaviteľná intenzita svetla v kombinácii s obľúbeným rumom. Salónik ako stvorený na ochutnávku rumov.

História tohto miesta siaha až do roku 1967 za Atlantický oceán. Pôvodná stavba bola postavená pri príležitosti celosvetovej výstavy EXPO v Montreale. Neskôr bola prevezená na miesto, kde ju môžme nájsť aj dnes. Zub času o sebe dal opäť vedieť a podoba v ktorej penzión vidíme teraz, je už po značnej rekonštrukcii. Koliba EXPO sa tak opäť teší obľúbenosti zákazníkov. Svoje hladné žalúdky môžete uspokojiť v reštaurácii so zameraním na tradičnú slovensku kuchyňu. Ak sa vám bude máliť jeden deň, môžte skloniť hlavu v ubytovacej časti penziónu.

Veľa druhov rumu
Veľa rumov sme už na našich degustáciách vyskúšali a mnoho nás ešte stále čaká. Každý mesiac vychádzajú nové a nové rumy. Nepremeškajte možnosť ochutnať šesť exkluzívnych spolu s nami.

Degustácia sa bude konať 27.03.2020 od 18:30. Starostlivo vyberieme šesticu rumov, tak aby ste mali možnosť porovnať aké vlastnosti na rum má doba zretia, lokalita v ktorej sú vyrobené a majster distilér. K oznámenej selekcii zvykneme pribaliť tekuté prekvapenie. Vy tak okrem spomínaných šiestich rumov ochutnáte aj niečo navyše. Súčasťou balíčku, ktorý získate pri zakúpení vstupenky je aj malé občerstvenie v podobe syrových tanierov. Syr pomôže neutralizovať chuť po každej vzorke. Cena vstupenky je 39,90€. Pre členov rumového klubu je cena vstupenky 29,90€. Ak si chcete kúpiť lístok, môžete tak urobiť cez formulár nižšie.

Selekcia na rumovú ochutnávku bude doplnená v najbližších týždňoch.

Kým príde ten čas a my spolu zodvihneme degustačné poháre, prijmite pozvanie do nášho rumového blogu. Tešíme sa na Vás!