Degustácia v Dúbravke

Degustácia v Dúbravke

Prázdniny sú za nami a my sa môžeme venovať tomu, čo máme radi, degustovaniu! Prvá rumová degustácia po letných prázdninách sa uskutoční v Dúbravke.

Prečo rumová degustácia v Dúbravke?

Pretože sa s našou partiou premiérovo zúčastníme dúbravských hodov! Áno, celý tím rumových degustácií budete môcť tento rok stretnúť a pozdraviť na Dúbravských Hodoch. Zastavte sa v našom stánku pri Dome Kultúry a ochutnajte jeden (alebo aj viac) zo selekcie rumov a whisky.

Degustovať budeme opäť 6 vzoriek. Ako to už u nás býva zvykom, budú aj prekvapenia v podobe siedmej a ôsmej vzorky. Čo to však bude, to vám nepovieme, pretože vám to povedia vaše chuťové kanáliky!

Ako miesto konania sme vybrali známy Dúbravský podnik – Len Tak, ktorý sa nachádza na Pri Kríži ulici priamo pod potravinami Jednota. Koncept Len Tak sa špecializuje najmä na pivá. Môže sa pochváliť dobrou kuchyňou a milým personálom.

Na zdravie, degustácia Dúbravka
Na zdravie!

Ako sme v úvode naznačili, môžete sa tešiť na 6+2 degustačné vzorky. Pripravený bude pre vás sprievodca degustáciou, v ktorom nájdete informácie o vzorkách. Budete ich môcť hodnotiť a súčasťou bude aj špeciálne menu, ktoré si pre vás pripravia kuchári v Len Tak. Spoločne pre vás vytvoríme výber toho najlepšieho z jedálneho lístka a ku každému jedlu pridáme vzorku rumu, ktorá sa neobjaví na rumovej degustácii. To znamená, že počas večera, budete mať možnosť zdegustovať viac ako osem vzoriek!

Súťažiť baví Vás, ale i nás!

Počas degustácie si zapisujte informácie, pretože na záver vás čaká meranie vedomostných síl s ostatnými účastníkmi nášho príjemného večera. Odpovedzte správne na všetky kvízové otázky a možno si práve vy odnesiete domov fľašu kvalitného rumu alebo lístky na ďalšiu rumovú degustáciu. Nebýva to však také jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá. Informácií je veľa a naši špecialisti zvyknú niektoré kvízové odpovede schovávať do malých detailov, ktoré sa na prvé počutie nemusia zdať dôležité.

Ani plný počet správnych odpovedí vám však nemusí zaručiť výhru. Buďte preto pripravený rozdať si to s najlepším stolom v tzv. blind tastingu, alebo slepej ochutnávke. Prečistite chuťové kanáliky dúškom vody a vydegustujte si prvé miesto! Lístky môžete kupovať prostredníctvom nášho registračného webového formuláru nižšie. Cena vstupenky je 29,90€ a okrem degustačných vzoriek zahŕňa malé občerstvenie v podobe syrových tanierov. V prípade ak vám tento termín degustácie nevyhovuje, pozrite si, kde sa budú konať plánované degustácie a možno nájdete termín, vďaka ktorému sa konečne spoznáme 🙂